Home Home Home
The StringAmp™ High End Audio Analog Sound Service Links Contact MusikLab
   
 
Essential Audio

 
   
Design
 
   
Højtaler

 
   
Forstærker  


English

 

Fire terminaler til bas og diskant delefiltre.
 

 

Delefilter med massive kobber luftspoler og poly caps.

 
 

EA2 frontramme påvirker lyden minimalt.
 

Essential Audio SpeakersEA2

Musiklab.dk Essential Audio højtaleren EA2 er en 2 vejs basreflex med eksklusive håndbyggede Scanspeak enheder.

Scanspeak Revelator 5½" bas/mellem enheden er omhyggeligt afvejet for en enestående klarhed i mellemtonen og en basgengivelse, der magter en medrivende og dynamisk lytteoplevelse. Scanspeak SD (Symmetric Drive) 1" diskant matcher perfekt med en klar og ren top.

De to er blandt verdens absolut bedste enheder og bruges i adskillige højt estimerede High End producenters topmodeller.
Efter Musiklab.dk's helt egen langtids-tilspilning spiller de villigt helt fra de allersvageste lydniveauer, fortryllende, åbent og uanstrengt, og klarer overlegent vanskelige vokaler og instrumenter og spiller rent igennem ved kraftige lydtryk.

Det solide kabinet er opbygget med front- og bagbaffel hvor front baflen er en sandwich af en indre og en ydre baffel, ialt næsten 4 cm tyk. Sidernes finish er spejlskåret flammet ahorn, som bagsiden på en cello eller violin.

Rammen lader højtaleren visuelt virke meget diskret, og den
påvirker lyden mindst muligt, da den er udformet i 5 mm rundstål,
og er monteret "svævende " så der ikke opstår sidereflektioner og
kantdiffraktion fra rammen. Den kan let fjernes og genmonteres.

4 kraftige forgyldte Skrueterminaler har tilslutning for Bi wiring eller Bi amping. De separate delefiltre får enhederne til at spille sammen, med solidt dimensionerede og udsøgte komponenter som luftspoler i svær OFC kobbertråd, polypropylen kondensatorer og metaloxid modstande.

EA2 er udpræget let at drive med forstærkereffekter fra 20-200W, impedans forløbet går ikke under den nominelle impedans.
Trods en kabinet størrelse som et par velvoksne A4 ringbind er basgengivelsen overdådig til de fleste musik genrer.
De to basrefleksåbninger vender fremad for størst mulig fleksibilitet i placeringen, og muliggør en tilpasning af basresponsen i forhold til placeringen og lytterummets akustik. EA2 kan placeres fritstående på standere, på væg eller i en reol sammen med - A4 ringbind. I lydstudier bruges den som nærfelts monitor placeret på mixerens meterbro.

NB: EA2 leveres færdig tilspillet!
Musiklab lader hvert enkelt højtaler element "spille til" i op til 72 timer, efter en fremgangsmåde der fremelsker transient villighed og spilleglæde, og de bliver derefter udmålt, matchet og monteret i par. Dermed er de klar til seriøs lytning med det samme, uden at kræve yderligere tilspilning.